تبلیغات
همه چیز - آموزش آشپزی ایرانی
 
همه چیز
صفحه نخست                 تماس با مدیر                    پست الکترونیک                   RSS                  ATOM
برای اینکه بتوانیم غذاهای مورد نیاز شما را در سایت بگذاریم،باید نظر دهید.
آموزش آشپزی مربوط به بخش : غذای ایرانی
نام
آش رشته
مواد لازم
سبزی آش ( تره – جعفری و اسفناج و کمی گشنیز ) 1 کیلو – رشته آشی 500 گرم - نخود و لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز جمعا 300 گرم – پیاز درشت 2 عدد – آرد 2 قاشق سوپخوری – آب گوشت یا مرغ 8 پیمانه – کشک سائیده 300 گرم – نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان لازم – روغن برای سرخ کردن – سیر در صورت تمایل – نعنا و پونه خشک
چگونگی تهیه
حبوبات را به صورت جداگانه 8 ساعت با آب و نمک خیس می کنیم 0 آب روی حبوبات را خالی کرده و بعد نخود و لوبیا را در ظرف مناسب ریخته مقداری آب روی آن ریخته می گذاریم تا نیم پز شود 0 سپس عدس را اضافه می کنیم 0 سیر و پیاز را هم به صورت خلالهای ریز در آورده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود 0 پیاز سرخ شده را به همراه نمک و فلفل و زرد چوبه به مواد بالا اضافه می کنیم 0 سبزی آش را که قبلا پاک کرده و شسته و خرد نمود ه ایم با آب گوشت به حبوباتی که قبلا پخته اضافه می کنیم 0 بعد از 15 دقیقه رشته آش را اضافه می کنیم 0 2 قاشق سوپخوری آرد را در آب سرد حل کرده به آش اضافه می کنیم تا آش جا بیفتد 0 در انتها کشک را اضافه کرده روی آنرا با پیاز داغ و نعنا و پونه خشک شده و کشک تزئین می کنیم
.....................................................................................................................................................................
.................................................................
.....................................................................................................................................................................
آموزش آشپزی مربوط به بخش : غذای ایرانی
نام
آش بادمجان

     مواد لازم
سبزی آش 500 گرم 
بادمجان 500 گرم 
برنج 2/1 پیمانه 
کشک 2 پیمانه 
عدس 1 پیمانه 
سیر 1 بوته 
پیاز داغ 4/1 پیمانه 
چگونگی تهیه
عدس و برنج و سبزی و سیر را به همراه آب روی حرارت گذاشته تا خوب پخته شود بادمجان را نیز اضافه کرده به همراه پیاز داغ نعناع بپزد در آخر کشک را اضافه کنید. 
..........................................................................................
.............................................................................................................................
...........................................
..............................................................................
.................................................................................................................................
آموزش آشپزی مربوط به بخش : غذای ایرانی
نام
خورش کرفس
مواد لازم
گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان 500 گ پیاز داغ 3 ق سوپخوری نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان لازم رب گوجه فرنگی 1 ق مرباخوری ( چایخوری استاندارد) کرفس متوسط 1 عدد روغن برای سرخ کردن بمقدار لازم نعناع و جعفری ریز خرد شده 250 = 50 نعناع + 200 جعفری آبغوره 2/1 پ
چگونگی تهیه
ابتدا گوشت را پس از تمیز کردن به تکه های درشت خرد کرده با 2 ق سوپخوری روغن تفت دهید سپس پیاز سرخ کرده و رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل سائیده را اضافه کنید 2 دقیقه تفت دهید سپس 1 لیتر آب روی آن ریخته اجازه دهید گوشت نیم پز شود در این فاصله ساقه های لطیف کرفس را به قطعه های 2 بند انگشت خرد کرده نعناع و جعفری را همراه با برگ های جوان کرفس ریز خرد کرده سبزیهای خرد شده راباکمی روغن تفت داده سپس ساقه کرفس را افزوده باز چند دقیقه تفت دهید و به گوشت نیم پز اضافه کنید و اجازه دهید که پخته شود در آخر پخت نمک و آبغوره را اضافه کنید و اجازه دهید کاملاً خورش جا بیفتد. یادآوری می توانید این خورش را بدون نعناع و جعفری آماده کنید یا بجای گوشت از مرغ استفاده کنید.





















درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : محمد عابدینی
نویسندگان
نظرسنجی
2+2 مساوی چه است؟!!!






آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :